Bommade ett blogginlägg men nu är vi här igen!

God kväll mina vänner!

Som sagt så bommande vi bloggen igår. Visste inte riktigt vem i huset som skulle blogga!

Tisdagen började iaf väldigt lugnt! Tänkte ta den kommande matchen på allvar så försökte därför hålla mig borta från solen! Träffade Karlshamns snyggaste Berggren och Patrik "kan inte spela tv-spel" Lilja för att fördriva lite tid! Vi åkte ut till hamnen för att titta på lite saker å så;) KOllade även in flytväst och våtdräkt så Ljungdahl inte får det så jobbigt i sommar! Sedan åt vi på Arena. INte jätte gott men jag bor ju jämte en pizzeria så det löste sig tillslut;)

Matchen vann vi med 3-1. KOmfortabelt. Värt att poängtera är att Kenneth släppte in en frispark från halva plan samt tugget efter matchen. Tydligen hade Karlskrona dragit sig ur serien så alla resultat mot dem annulerades! Lugnt såhär långt. Men! Det var alltså i den matchen Super-Mac briljerade med två snabba och blev intervjuad av tidningen. Matchen struken och målen räknas inte! Nu är man tillbaka på ytterbacken (får inte följa med upp på hörnor) igen! Kul!

Hällaryd Vann oxå. Berggren hade nageltrång och hamnade i frysboxen. Lillebror fick stå för familjens målskörd och avgjorde matchen! Kocken blev oxå liten i sina skor när Hasslös målvakt Fransson röt tillbaka på honom! Hade varit kul att se;)

Onsdagen började lugnt med lite jobb och sköna kommentarer. "ni är syskon va" och "åh va söta de är". Senare på kvällen fick jag även höra den säkra kommentaren: Din bror jobbar på ICA nu va? - Ja?! Tänkte väl det, mamma sa, Oj vad Martin har blivit smal.... Nej just det, Det var ju Andreas! Sånt bjuder vi på!
Sedan umgicks jag med Mr "orkar aldrig 90" Svensson! Vi åt halvfabrikat på rökeriet som alla tuffa ska göra! Lite Nhl sedan en lite promenad! En bra dag för Olsson! Nu kojjen å Two and a half men!

Hörs imon!
Hoj! // Super- Mac

Ps. Måste även ge brosan lite credit för den säkra kommentaren i kassan i måndes. Vad är det för skilland på mach 3 och mach 3 turbo. Inte en anaing svarade honom innan han började sväva iväg... Den går väl mycket snabbare! Haha! Men den änvänder inte du sa kunden å syftade på skägget. Nej ja klarar inte av dem!  Pappa bommade det i vår uppväxt... Ds


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0