Det är dags för fredagsmys....

Jaha det var denna fredagen det!
Iventering, fångade snattare, skojjade med stamkunder. En bra arbetsdag!

Tänkte det blir inte systemet idag men när jag ringde mr 90 var han redan på väg dit så fick hälsa på grannarna idag oxå! Fick dock inte använding för dem men det är bra då har ja de till morgondagens Fiske, Cykel, Brassetol, strand- rus!
Finns alltid en anledning!

Vinst mot Swingtown idag! Gjorde en fantastiskt misslyckad brytning vilket resulterade i gult kort! Matchens prestation stod övertända Jensapengen för som sprand för tidigt på en straff. Bollen gick i mål men efterföljande straff räddade målvakten. Stort Jens ;)

Carlmans, Riverside you name it va! Men det blev en lugn kväll i gula huset. Skönt!

Kör delat pass imon som simon hade sagt. läsk, sen ett lite lugnare 18-års kalas (grattis JOhanna) sen läsk. En delad dag helt enkelt! Får väl se vart man hamnar sen. Jocke "fabror bussis" Ekwall bjuder på grillat så kanske blir det som för exakt en månad sen fotbollstugg på Carlmans med Jocke och även gamle coachen Nicklas Kjellsson!

Hoppas nu Märserum slog Mörrum oxå! Ryktet sa att Märserum ledde med 3-0 i halvtid men man vet ju aldrig! Imorgon är det Hällaryd som gäller! Ljungis å mini-mac från start! Evigt unga Berggren är desvärre i frysboxen men det ska bli kul att se Mayhem, The Swedish Kock, Pidde K och resten i det formstarka laget! En vunnen match på raken nu ;)

Ha kul I K-town inatt!

// Super-Mac

Ps. Vem ska bort?! =0) ds.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0