Lyser med sin frånvaro!

Hej alla ni!

Nu har man äntligen satt sig ner vid en datorn igen!

Tänkte börja att berätta lite om helgens bravader=)
I fredes morse (midsommareaftoooonen) kom Holmberg (Var-berg, Lamberg, Mosberg, Chipberg, Kukberg, ja ni fattar vem jag menar) och hämtade mej för avfärd mot västligare breddgrader, nämligen Varberg. Alltid kanin med lite roadtrip!!
Väl uppe så skulle vi ta en öl i bilen innan vi gick vidare. Blev väl ett par mer än en kan man säga. Stack i alla fall och åt en bit mat mellan all läsk. Kvällen gick och Holmberg fick mer och mer sug i blicken. Men tillslut....tillslut..fick han dom ögonen som bara han kan få haha heeeelt jävla tom i blicken. Sen skaffade han sej 100 nya kompisar och spela musik för hela Halland. Va säkert 20-30 pers runt hans i bil ett tag. Helt enkelt ett jävla drag och jäkligt trevligt.
Fram mot småtimmarna gick vi ut. Träffade Var-berg en gång ute och då va han så chokladhjulad att han gick och la sig i bilen igen. Klockan va väl runt midnatt då ungefär. En annan krigade vidare och visade sina skillz på blackjacken....lr inte!!
Gick i alla fall hem ett par timmar senare, lr hem. Till en bil där det låg en deckad kille som inte hörde när man ringde lr bankade på bilen. Ösregnade det då?!!?!NEEEJ inte alls! Men efter 15-20 min vaknade stolpskotten och undrade vad jag ville!!Satt mej lagom irriterad och blöt i bilen och tog lite efterlängtad skönhetssömn.

Dag 2! HELSINGBOOOORG!
Ringde Sam van Dam (samsong) på morgonen och bad han komma till Hbg. Full som han fortfarande va så satt han sej i bilen och körde ner. Han bestämde sig för att köra direkt så att han inte skulle inse hur bakis han va och vilken trafikfara han va för allmänehten=)
Väl nere så blev det ett bilrus till. Där eefter en tur till vårt kära pölseland Danmark, där det bjöds på stora mängder snabelsoda och buffé. Även lite mingel till Grönan där man träffade lite gammalt folk. Hej Backe!
Sam körde båtrus, sjukt kul hehe. Sen sov han i en solstol i sin fulsnyggaskjorta en stund. Sen blev det utgång, blev ett par, tre ställen att beta av. Träffade då även Tora, alltid lika söt.
Blev hemgång rätt tidigt efter ett nytt blackjackrus. Bätttre lycka i Skåne faktiskt.
Älska Helsingborg!!!!

Nu är man tillbaka i Kalmar igen. Fick bo i Marias lägenhet denna veckan, världs!Tack tack!
Men visst saknar man gula huset lite....:(
Ska hem en sväng i morrn och spela match, ska bli spännade och se om ljumsken håller i 90 min..bläää

Till helgen blir det kanske sjösättning av papa bouba diops båt. Även en runda wakeboard om vädret håller sej. Jag har lite att leva upp till efter allt ägande på brädan förra sommaren:Dhaha

Se om S-M kan ladda upp en bild till mej från vääärldshelgen..

Nana kudden nu!!



//Wakeboardaren

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0