Måste ju nämna lite till om midsommar!

Lite roliga saker som hände under kvällen som är värda att ta upp!

Först och främst var det jätt ekul att vi var i olika lag med människor man aldrig sett tidigare!
Började bra med att direkt tappa bort en ur vårt lag! Peter! Han skulle senare visa sig ha väldiga problem med att ¨hålla koll på sin kylväska!

Redan på väg till första stationen vid första "vätskepausen" Lyckas Jösse cykla på Lagledarens balkong som var fäst vid cykeln. Pang sa det å vi fick ha mer fokus på vart vår första man cyklade! Vid den första stationen Gjorde Fredrik ett genidrag med att rycka ner ballongen vid första stationen! " Oj ja tyckte bara den hängde ivägen". Vi hängde tillbaka den!

Mer cykling och fler vätskepauser. Redan på den tredje stationen på en kyrkogård kom Jösse mot mig med en iskall blick! "Nu du Olsson, nu du Olsson, nu är ja jävla på gång! Jösse fick sedan briljera med sitt luktsinne, då han ensam satt vid en mur och svajade...

En oerhört felkonstruerad kurva slutade inte lika bra! Jag först men lyckades räta upp cykeln, Oj oj oj sa ja samtidigt som ja tittade snett över höger axeln. Där kom Wana med anden i korgen! Ölen i näven skvätte ner hela tröjan samtidigt som han kastade sig av cykeln och landade i diket! Ett gott skratt när vi sedan stod och kollade på nästa lag som med lika hög fart oxå hälsade på diket!

Sedan cyklade vi förbi Pia & Gunnars lgh där Kim väldigt gästvänligt hälsade oss välkommna. Lite kaffe vätskepaus och nationalsången vid u21. Fick även höra att Willes lag hade gjort ett klokt beslut och cyklat till körskolan! Guldig S80 nej det var inte dit ni skulle!

Bergren sänkte sin namne Eskilsson i snapsrace vilket gjorde att Eskilsson fick lämna festen för en stund för att senare komma tillbaka med lite mer värg i ansiktet. Tydligen har träningen i gula huset gjort att vi står starka, eller hur Berggren!

Mutte briljerade vid grillningen. En väldigt söt blick mot Lina när han balanserade 4 stora fläskfilébitar på enn papptallrik. Det var ju värt ett försök ;)

Hemfärden slutade som sagt med två vurpor för giganten Svensson! Vi mötte en barnvagn på cykelvägen kl 1 på natten. Ta det nu lugnt sa jag till simon. Bakom mig hör jag bara. OJ OJ OJ OJ! Landade ordentligt i diket men lyckades ta sig upp på egen hand!

En väldigt trevlig midsommar och de andra lagen hade säkert lika kul!
Pratade med Tin i morse och de hade oxå haft det bra!
Han skrattade så han grät när han berättade om Holmbergs nya smeknamn... Var-berg! för att det var just där de firade midsommar. Två män och en volvo!

Ryggbiff med en kärntemperatur på ca 58 grader. Pommes och bea. Lite sallad till det och en god Häägen Dazs till efterrätt! Tur Henrys har stängt ibland :D

Trevlig läsning gott folk!

// Super-Mac

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0