Nu är det olssons tur att blogga!

Tja allihop!

Vilket genomslag bloggen redan har börjat att få!
Hyllningsmess i hela mobilen och en glad jensapengen pratade om årets Internet händelse!

MegaTin har hittat tangetbordet i kalmar och ger sig in i leken! Två inteligenta författare som är ute å cyklar på hal is eller var det heter!

På tal om cyckling" Midsommar är bestämt och det blir josses, niccos å linettes omtalade cykelutflykt som ska gå av stapeln på fredag!
Mr 90, Super-Mac, Frysbox Wille & evigt unga Berggren ska pumpa däcken på fredag! Senast jag wille och simon var ute och cyklade kom vi fram till statoil för att pumpa cyklarna. 50 meter senare small det och wille fick lämna sin cykel! Favorit i repris?!

Blev förnedrade på nhl men det var helt enkelt en dålig hårdag. Ätit onyttigt. Olssons egna baconlindade på Pinocchio är aldrig fel! Ryktet säger dock att Big Tasty är tillbaka så kanske dags för Mac att testa den!

Efter påtrycklingar från kollegor och annat ska jag inte nämna tin som pojkvän då detta tydligen kan missuppfattas. MegaTin, kombon, lejonkungen, eller ngt annat kommer det bli härefter!

Hällaryd spelade oavgjort mot ett av blekinges bästa lag,frilevstad! Dock med tin i frysboxen. Vi har match imon, forward eller frysboxen. Ja det vet man aldrig!

Trevlig läsning
// Super-Mac

Ps. lägger även upp bilden som jag och Mr90 har försökt få tag på till fredag eller ngt kommande cykelrus, det kommer Ds.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0